Je moet maar geluk hebben!
In 2004 trokken we een eerste keer met een groep naar Griekenland. Op het laatste nippertje kregen we toch nog een Nederlandssprekende gids. Het werd Arjiris! Wat een gids! Keurig Nederlands, een uitgebreide kennis van alle aspecten van Griekenland.
Er volgden nog 4 rondreizen en eigenlijk wilden we niemand anders meer als gids! Het moest Arjiris zijn! Hij kon alles zo rustig en duidelijk uitleggen. Was het nu Macedonië, Mycene, de Peleponessos, de Cycladen, Dodekanesos, Kreta, een oude site of een museum…overal wist hij de meest interessante dingen te tonen! Hij weet zelfs waar heel wat verborgen unieke plekjes zijn.
Ook op culinair vlak wist hij onze smaakpapillen te strelen…met de groep typisch Grieks eten in typisch Griekse restaurantjes of proeverijen van de plaatselijke lekkernijen: wijn, confituur, drankjes…een bezoek aan Griekenland met Arjiris heeft altijd een meerwaarde!
En dan zijn er natuurlijk nog de onvoorziene problemen: een valies die zoek is, een verdwenen portefeuille of een verstuikte voet…Arjiris weet altijd onmiddellijk raad en laat de ongelukkige nooit in de steek! Ook wanneer de organisatie niet 100% is lost Arjiris het probleem op! Hij laat zijn groep nooit in de steek, komt altijd uitgerust én goed voorbereid stipt opdagen!
Je moet maar geluk hebben.