Ga naar de inhoud

Griekenlandanders

Lezingen

Ik noem als voorbeeld een aantal lezingen en onderwerpen die ik heb gegeven aan universiteiten in het buitenland. Misschien kunnen sommige van deze thema’s vanwege hun tijdloze en actuele karakter, ook  u aanspreken. De lezingen worden gehouden met een powerpoint programma en zijn voornamelijk gericht aan stichtingen of groepen van belanghebbenden.
De locatie, duur en kosten van de lezingen worden bepaald in samenwerking met de spreker. Lezingen kunnen ook tijdens een reis worden gehouden wanneer de hoteltechnologie dit toelaat.

Thema reizen

Ter indicatie vermeld ik enkele rondleidingen die plaatsvonden na de lezingen aan universiteiten en culturele verenigingen in het buitenland. Natuurlijk bieden wij u ook meer conventionele rondleidingen met het Griekse vasteland en de eilanden aan. Onze bestemmingen bestrijken thematisch alle geografische gebieden (Attica – Peloponnesos – Centraal Griekenland – Noord Griekenland – Kreta – Cycladen – Ionische eilanden – Dodekanesos).
Neem contact met ons op om uw droomreis waar te maken! Rondleidingen over historische en archeologische monumenten worden uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van het reisbureau waarmee ik samenwerk en die hotelreserveringen en vervoersdiensten uitvoert. Het gedetailleerde tijdschema van de reis en de exacte kosten voor de betrokken diensten worden bepaald in overleg met de belanghebbende partijen.